UZH-Logo

Maintenance Infos

Protein - Vergleich von verschiedenen "herkömmlichen" Proteinquellen mit Insektenprotein


Gimmel, Angela; Liesegang, Annette (2016). Protein - Vergleich von verschiedenen "herkömmlichen" Proteinquellen mit Insektenprotein. In: Kreuzer, M; Lanzini, T; Liesegang, Annette; Bruckmaier, R; Hess, H D; Ulbrich, S E. Umdenken in der Eiweissversorgung der Nutztiere; Tagungsbericht, 11. Mai 2016. Zürich: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich (ETH), 95-97.

Altmetrics

Downloads

1 download since deposited on 30 Aug 2016
1 download since 12 months
Detailed statistics

Additional indexing

Item Type:Book Section, refereed, original work
Communities & Collections:05 Vetsuisse Faculty > Institute of Animal Nutrition
Dewey Decimal Classification:570 Life sciences; biology
630 Agriculture
Language:German
Date:11 May 2016
Deposited On:30 Aug 2016 14:08
Last Modified:30 Aug 2016 14:08
Publisher:Eidgenössische Technische Hochschule Zürich (ETH)
ISBN:978-3-906466-39-6

Download

[img]
Filetype: PDF - Registered users only
Size: 2MB

Author Collaborations