UZH-Logo

Maintenance Infos

Kohlenhydrate in der Ernährung. Stellungnahme und Empfehlungen der Eidgenössischen Ernährungskommission (EEK) 2009


Arrigoni, E; Amadò, R; Sieber, R; Reinli, K; Laimbacher, J; L'Allemand-Jander, D; Marx, G; Imfeld, T; Nebiker-Pedrotti, P; Nordmann, H; Keller, U; Colombani, P C; Ballmer, P E; Berneis, K; Laederach-Hofmann, K; Fäh, D (2009). Kohlenhydrate in der Ernährung. Stellungnahme und Empfehlungen der Eidgenössischen Ernährungskommission (EEK) 2009. Zürich: Eidgenössische Ernährungskommission (EEK).

Downloads

1338 downloads since deposited on 09 Nov 2009
90 downloads since 12 months
Detailed statistics

Additional indexing

Item Type:Monograph
Communities & Collections:04 Faculty of Medicine > Epidemiology, Biostatistics and Prevention Institute (EBPI)
Dewey Decimal Classification:610 Medicine & health
Language:German
Date:2009
Deposited On:09 Nov 2009 17:00
Last Modified:05 Apr 2016 13:32
Publisher:Eidgenössische Ernährungskommission (EEK)
Permanent URL: https://doi.org/10.5167/uzh-23712

Download

[img]
Preview
Filetype: PDF
Size: 2MB

Author Collaborations