UZH-Logo

Maintenance Infos

Accostamenti descrittivi alla lingua dei menu


Bonazzi, A (2009). Accostamenti descrittivi alla lingua dei menu. In: Robustelli, C; Frosini, G. Storia della lingua e storia della cucina. Parola e cibo: due linguaggi per la storia della società italiana. Atti del VI Convegno ASLI (Modena, 20-22 settembre 2007). Florenz: Franco Cesati, 471-480.

Altmetrics

Additional indexing

Item Type:Book Section, refereed, original work
Communities & Collections:06 Faculty of Arts > Institute of Romance Studies
Dewey Decimal Classification:470 Latin & Italic languages
410 Linguistics
450 Italian, Romanian & related languages
800 Literature, rhetoric & criticism
440 French & related languages
460 Spanish & Portuguese languages
Language:Italian
Date:2009
Deposited On:03 Mar 2010 16:20
Last Modified:05 Apr 2016 13:51
Publisher:Franco Cesati
Series Name:ASLI / Associazione per la Storia della Lingua Italiana
Number:5
ISBN:978-88-7667-377-1
Official URL:http://www.francocesatieditore.com/testovis-218.html
Related URLs:http://opac.nebis.ch/F/?local_base=NEBIS&con_lng=GER&func=find-b&find_code=SYS&request=005945452
http://www.francocesatieditore.com/ (Publisher)

Download

Full text not available from this repository.

Author Collaborations