UZH-Logo

Maintenance Infos

Zwischen Kulinarik und Region: Konstrukte aus der Schweiz


Gyr, Ueli (2011). Zwischen Kulinarik und Region: Konstrukte aus der Schweiz. In: Welz, G; Davidovic-Walther, A; Weber, A S. Epistemische Orte. Gemeinde und Region als Forschungsformate. Frankfurt am Main: Institut für Kulturanthropologie, Universität Frankfurt, 143-153.

Altmetrics

Additional indexing

Item Type:Book Section, refereed, original work
Communities & Collections:06 Faculty of Arts > Department of Social Anthropology and Cultural Studies
Dewey Decimal Classification:390 Customs, etiquette & folklore
300 Social sciences, sociology & anthropology
790 Sports, games & entertainment
Language:German
Date:2011
Deposited On:21 Mar 2012 10:10
Last Modified:14 Sep 2016 13:41
Publisher:Institut für Kulturanthropologie, Universität Frankfurt
Series Name:Kulturanthropologie, Notizen
Number:80
ISBN:978-3-9239-9282-9
Related URLs:http://www.recherche-portal.ch/primo_library/libweb/action/search.do?fn=search&mode=Advanced&vid=ZAD&vl%28186672378UI0%29=isbn&vl%281UI0%29=contains&vl%28freeText0%29=978-3-9239-9282-9
http://www.uni-frankfurt.de/fb/fb09/kulturanthro/publikationen.html

Download

Full text not available from this repository.

Author Collaborations