UZH-Logo

Maintenance Infos

Lebensmittel und neuzeitliche Technologien des Selbst: die Inkorporation von Nahrung als Gesundheitsprävention


Tanner, Jakob (2010). Lebensmittel und neuzeitliche Technologien des Selbst: die Inkorporation von Nahrung als Gesundheitsprävention. In: Lengwiler, Martin; Madarász, Jeannette. Das präventive Selbst: eine Kulturgeschichte moderner Gesundheitspolitik. Bielefeld: Transcript, 31-54.

Altmetrics

Downloads

42 downloads since deposited on 04 Mar 2011
1 download since 12 months
Detailed statistics

Additional indexing

Item Type:Book Section, refereed, original work
Communities & Collections:06 Faculty of Arts > Institute of History
Dewey Decimal Classification:900 History
Language:German
Date:2010
Deposited On:04 Mar 2011 13:31
Last Modified:14 Sep 2016 13:45
Publisher:Transcript
ISBN:978-3-8376-1454-1
Related URLs:http://www.recherche-portal.ch/primo_library/libweb/action/search.do?fn=search&mode=Advanced&vid=ZAD&vl%28186672378UI0%29=isbn&vl%281UI0%29=contains&vl%28freeText0%29=978-3-8376-1454-1 (Organisation)

Download

[img]
Filetype: PDF - Registered users only
Size: 2MB

Author Collaborations