Quick Search:

uzh logo
Browse by:
bullet
bullet
bullet
bullet

Zurich Open Repository and Archive 

Rossfeld, Roman (2002). Ein Mittel Kaffee ohne Kaffee zu machen: zur Geschichte der schweizeri­schen Zichorien- und Kaffeesurrogat-Industrie im 19. und 20. Jahrhundert. In: Rossfeld, Roman. Genuss und Nüchternheit : Geschichte des Kaffees in der Schweiz vom 18. Jahrhundert bis zur Gegenwart. Baden, 226-255. ISBN 978-3-906419-44-2.

Full text not available from this repository.


Item Type:Book Section, not refereed, original work
Communities & Collections:06 Faculty of Arts > Institute of History
DDC:900 History
Language:German
Date:2002
Deposited On:04 Feb 2011 17:54
Last Modified:30 May 2012 16:32
Publisher:Hier und Jetzt
ISBN:978-3-906419-44-2
Additional Information:Genuss und Nüchternheit : Geschichte des Kaffees in der Schweiz vom 18. Jahrhundert bis zur Gegenwart / hrsg. von Roman Rossfeld. - Baden : hier + jetzt, 2002
Related URLs:https://biblio.unizh.ch/F/?local_base=UZH01&con_lng=GER&func=find-b&find_code=SYS&request=000767618
Citations:Google Scholar™

Users (please log in): suggest update or correction for this item

Repository Staff Only: item control page