UZH-Logo

Maintenance Infos

Un aliment sain dans un corps sain: santé et systèmes culinaires au moyen âge


Rippmann, Dorothee (2007). Un aliment sain dans un corps sain: santé et systèmes culinaires au moyen âge. In: Audoin-Rouzeau, Frédérique; Sabban, Françoise. Un aliment sain dans un corps sain: perspectives historiques. deuxième colloque de l’Institut européen d’histoire et des cultures de l’alimentation. Tours: Presses universitaires François-Rabelais, 39-63.

Altmetrics

Downloads

1 download since deposited on 15 May 2012
1 download since 12 months
Detailed statistics

Additional indexing

Item Type:Book Section, refereed, original work
Communities & Collections:06 Faculty of Arts > Institute of History
Dewey Decimal Classification:900 History
Language:French
Date:2007
Deposited On:15 May 2012 06:53
Last Modified:06 May 2016 08:05
Publisher:Presses universitaires François-Rabelais
Series Name:À boire et à manger
Number:1
ISBN:978-2-86906-237-5
Related URLs:http://opac.nebis.ch/F/?local_base=EBI01&con_lng=GER&func=find-b&find_code=090&request=001695897
Permanent URL: http://doi.org/10.5167/uzh-62335

Download

[img]
Filetype: PDF - Registered users only
Size: 569kB

Author Collaborations