Quick Search:

uzh logo
Browse by:
bullet
bullet
bullet
bullet

Zurich Open Repository and Archive 

Rippmann, Dorothee (2007). Un aliment sain dans un corps sain: santé et systèmes culinaires au moyen âge. In: Audoin-Rouzeau, Frédérique; Sabban, Françoise. Un aliment sain dans un corps sain: perspectives historiques. deuxième colloque de l’Institut européen d’histoire et des cultures de l’alimentation. Tours, 39-63. ISBN 978-2-86906-237-5.

Full text not available from this repository.


Item Type:Book Section, refereed, original work
Communities & Collections:06 Faculty of Arts > Institute of History
DDC:900 History
Language:French
Date:2007
Deposited On:15 May 2012 06:53
Last Modified:21 May 2013 07:34
Publisher:Presses universitaires François-Rabelais
Series Name:À boire et à manger
Number:1
ISBN:978-2-86906-237-5
Related URLs:http://opac.nebis.ch/F/?local_base=EBI01&con_lng=GER&func=find-b&find_code=090&request=001695897
Citations:Google Scholar™

Users (please log in): suggest update or correction for this item

Repository Staff Only: item control page