UZH-Logo

Maintenance Infos

Gesellschaft und Ernährung um 1000: eine Archäologie des Essens


Gesellschaft und Ernährung um 1000: eine Archäologie des Essens. Edited by: Rippmann, Dorothee; Neumeister-Taroni, Brigitta (2000). Vevey: Fondation Alimentarium.

Altmetrics

Additional indexing

Item Type:Edited Scientific Work
Communities & Collections:06 Faculty of Arts > Institute of History
Dewey Decimal Classification:900 History
Language:German
Date:2000
Deposited On:11 Jul 2013 06:51
Last Modified:05 Apr 2016 16:51
Publisher:Fondation Alimentarium
Number of Pages:277
ISBN:2-940284-05-9
Additional Information:Begleitband zur Ausstellung „Les mangeurs de l’an 1000“ im Alimentarium, Musée de l’Alimentation, Vevey
Related URLs:http://opac.nebis.ch/F/?local_base=NEBIS&CON_LNG=GER&func=find-b&find_code=SYS&request=003908595

Download

Full text not available from this repository.

Author Collaborations