Header

UZH-Logo

Maintenance Infos

Science of Kimchi: Die kulturelle Bedeutung der Fermentation am Beispiel der Aufwertung eines südkoreanischen Nahrungsmittels


Song, Gin-Young (2014). Science of Kimchi: Die kulturelle Bedeutung der Fermentation am Beispiel der Aufwertung eines südkoreanischen Nahrungsmittels. Journal Culinaire Kultur und Wissenschaft des Essens:134-138.

Statistics

Additional indexing

Item Type:Journal Article, not refereed, original work
Communities & Collections:06 Faculty of Arts > Department of Social Anthropology and Cultural Studies
Dewey Decimal Classification:790 Sports, games & entertainment
390 Customs, etiquette & folklore
300 Social sciences, sociology & anthropology
Language:German
Date:May 2014
Deposited On:19 Dec 2014 11:04
Last Modified:05 Apr 2016 18:41
Publisher:Edition Wurzer & Vilgis
ISSN:1866-6493
Related URLs:http://recherche.nebis.ch/primo_library/libweb/action/display.do?tabs=detailsTab&ct=display&fn=search&doc=ebi01_prod007322815
http://www.journal-culinaire.de/

Download

Full text not available from this repository.

Author Collaborations