Header

UZH-Logo

Maintenance Infos

Mikrobiologische Prozessanalyse der Geflügelschlachtung in drei Schlachtbetrieben


Althaus, D; Stephan, Roger; Zweifel, Claudio (2014). Mikrobiologische Prozessanalyse der Geflügelschlachtung in drei Schlachtbetrieben. Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung, 9:310-313.

Statistics

Additional indexing

Item Type:Journal Article, not refereed, original work
Communities & Collections:05 Vetsuisse Faculty > Institute of Food Safety and Hygiene
Dewey Decimal Classification:570 Life sciences; biology
610 Medicine & health
Language:German
Date:2014
Deposited On:26 Feb 2015 16:28
Last Modified:05 Apr 2016 19:08
Publisher:Presse-Dienstleistungsges
ISSN:0178-2010
Free access at:Related URL. An embargo period may apply.
Related URLs:http://www.aramis.admin.ch/Dokument.aspx?DocumentID=3699

Download

Full text not available from this repository.