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Wie kommt der Berg in den Käse? Zur Propertisierung räumlicher Kultur geographische Herkunftsangaben


Sidali, Katia Laura; May, Sarah; Tschofen, Bernhard; Spiller, Achim (2015). Wie kommt der Berg in den Käse? Zur Propertisierung räumlicher Kultur geographische Herkunftsangaben. In: Groth, Stefan; Bendix, Regina F; Spiller, Achim. Kultur als Eigentum: Instrumente, Querschnitte und Fallstudien. Göttingen: Universitätsverlag Göttingen, 389-411.

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Item Type:Book Section, not refereed, original work
Communities & Collections:06 Faculty of Arts > Department of Social Anthropology and Cultural Studies
Dewey Decimal Classification:790 Sports, games & entertainment
390 Customs, etiquette & folklore
300 Social sciences, sociology & anthropology
Language:German
Date:2015
Deposited On:14 Jan 2016 15:03
Last Modified:09 Oct 2017 14:22
Publisher:Universitätsverlag Göttingen
Number:Band 9
ISBN:978-3-86395-204-4
Free access at:Official URL. An embargo period may apply.
Official URL:http://cultural-property.uni-goettingen.de/de/abschlussband/#20
Related URLs:http://www.zora.uzh.ch/109947/
http://www.zora.uzh.ch/119449/

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