Header

UZH-Logo

Maintenance Infos

Regionale Spezialitäten als globales Gut. Inwertsetzungen geografischer Herkunft und distinguierender Konsum


May, Sarah; Tschofen, Bernhard (2016). Regionale Spezialitäten als globales Gut. Inwertsetzungen geografischer Herkunft und distinguierender Konsum. Zeitschrift für Agrargeschichte und Agrarsoziologie, 64(2):61-75.

Statistics

Downloads

33 downloads since deposited on 04 Oct 2016
33 downloads since 12 months
Detailed statistics

Additional indexing

Other titles:Regionale Spezialitäten – ein heterogenes Feld
Item Type:Journal Article, refereed, original work
Communities & Collections:06 Faculty of Arts > Department of Social Anthropology and Cultural Studies
Dewey Decimal Classification:790 Sports, games & entertainment
390 Customs, etiquette & folklore
300 Social sciences, sociology & anthropology
Language:German
Date:2016
Deposited On:04 Oct 2016 08:05
Last Modified:09 Feb 2017 08:39
Publisher:DLG Verlags GmbH
ISSN:0044-2194
Related URLs:http://www.dlg-verlag.de (Publisher)
http://www.dlg-verlag.de/shop/product_info.php/info/p2975_Zeitschrift-fuer-Agrargeschichte-und-Agrarsoziologie-2-2016.html (Publisher)

Download

Preview Icon on Download
Content: Published Version
Filetype: PDF - Registered users only
Size: 81kB
Preview Icon on Download
Preview
Content: Published Version
Filetype: PDF (Inhaltsverzeichnis)
Size: 309kB

Author Collaborations