Header

UZH-Logo

Maintenance Infos

Regionale Spezialitäten als globales Gut. Inwertsetzungen geografischer Herkunft und distinguierender Konsum


May, Sarah; Tschofen, Bernhard (2016). Regionale Spezialitäten als globales Gut. Inwertsetzungen geografischer Herkunft und distinguierender Konsum. Zeitschrift für Agrargeschichte und Agrarsoziologie, 64(2):61-75.

Statistics

Downloads

82 downloads since deposited on 04 Oct 2016
73 downloads since 12 months
Detailed statistics

Additional indexing

Other titles:Regionale Spezialitäten – ein heterogenes Feld
Item Type:Journal Article, refereed, original work
Communities & Collections:06 Faculty of Arts > Department of Social Anthropology and Cultural Studies
Dewey Decimal Classification:790 Sports, games & entertainment
390 Customs, etiquette & folklore
300 Social sciences, sociology & anthropology
Language:German
Date:2016
Deposited On:04 Oct 2016 08:05
Last Modified:02 Feb 2018 10:26
Publisher:DLG Verlags GmbH
ISSN:0044-2194
OA Status:Green
Related URLs:http://www.dlg-verlag.de (Publisher)
http://www.dlg-verlag.de/shop/product_info.php/info/p2975_Zeitschrift-fuer-Agrargeschichte-und-Agrarsoziologie-2-2016.html (Publisher)

Download

Download PDF  'Regionale Spezialitäten als globales Gut. Inwertsetzungen geografischer Herkunft und distinguierender Konsum'.
Preview
Content: Published Version
Filetype: PDF (Inhaltsverzeichnis)
Size: 309kB