Header

UZH-Logo

Maintenance Infos

Untersuchungen zur mikrobiologischen Qualität von erhitzten Lebensmitteln aus Bataillonsküchen der Schweizer Armee


Hunziker, Sibylle. Untersuchungen zur mikrobiologischen Qualität von erhitzten Lebensmitteln aus Bataillonsküchen der Schweizer Armee. 2016, University of Zurich, Vetsuisse Faculty.

Statistics

Downloads

42 downloads since deposited on 30 Dec 2016
42 downloads since 12 months
Detailed statistics

Additional indexing

Item Type:Dissertation
Referees:Stephan Roger
Communities & Collections:05 Vetsuisse Faculty > Institute of Food Safety and Hygiene
Dewey Decimal Classification:570 Life sciences; biology
610 Medicine & health
Language:German
Date:2016
Deposited On:30 Dec 2016 09:05
Last Modified:02 Jan 2017 04:08
Related URLs:http://www.recherche-portal.ch/ZAD:default_scope:ebi01_prod010694499 (Library Catalogue)

Download

Download PDF  'Untersuchungen zur mikrobiologischen Qualität von erhitzten Lebensmitteln aus Bataillonsküchen der Schweizer Armee'.
Preview
Content: Published Version
Filetype: PDF
Size: 296kB