Header

UZH-Logo

Maintenance Infos

Von Speisen und Getränken, vom Kochen und vom Essen: Kulinarisches in der lateinischen Dichtung des Mittelalters (bis etwa 1100)


Stotz, Peter (2016). Von Speisen und Getränken, vom Kochen und vom Essen: Kulinarisches in der lateinischen Dichtung des Mittelalters (bis etwa 1100). In: L’alimentazione nell’alto medioevo: pratiche, simboli, ideologie. Spoleto: Fondazione CISAM, 601-653.

Statistics

Altmetrics

Downloads

1 download since deposited on 18 Jan 2017
1 download since 12 months
Detailed statistics

Additional indexing

Item Type:Book Section, refereed, original work
Communities & Collections:06 Faculty of Arts > Department of Greek and Latin Philology
Dewey Decimal Classification:470 Latin & Italic languages
480 Classical & modern Greek languages
Language:German
Date:2016
Deposited On:18 Jan 2017 14:05
Last Modified:21 Nov 2017 18:54
Publisher:Fondazione CISAM
ISBN:978-8868090951
Related URLs:http://www.cisam.org/

Download