Header

UZH-Logo

Maintenance Infos

Mikrobiologische Qualität von erhitzten Lebensmitteln aus Verpflegungszentren der Schweizer Armee


Ruf, Roman. Mikrobiologische Qualität von erhitzten Lebensmitteln aus Verpflegungszentren der Schweizer Armee. 2017, University of Zurich, Vetsuisse Faculty.

Statistics

Downloads

28 downloads since deposited on 14 Feb 2018
28 downloads since 12 months
Detailed statistics

Additional indexing

Item Type:Dissertation
Referees:Stephan Roger, Hässig Michael
Communities & Collections:05 Vetsuisse Faculty > Institute of Food Safety and Hygiene
Dewey Decimal Classification:570 Life sciences; biology
610 Medicine & health
Language:German
Date:2017
Deposited On:14 Feb 2018 16:27
Last Modified:19 Mar 2018 10:40
OA Status:Green

Download

Download PDF  'Mikrobiologische Qualität von erhitzten Lebensmitteln aus Verpflegungszentren der Schweizer Armee'.
Preview
Content: Published Version
Filetype: PDF
Size: 690kB