Header

UZH-Logo

Maintenance Infos

Browse by Creators

Navigate back| Up a level
Export as
Number of items: 14.

Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln. Edited by: Baumgart, J; Becker, B; Stephan, Roger (2017). Hamburg: Behr's Verlag.

Baumgartner, H; Stephan, Roger (2016). Lebensmittel mit geringer Wasseraktivität. In: Baumgart, J; Becker, B; Stephan, Roger. Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln. Hamburg: Behr´s Verlag, 15-25.

Baumgart, J; Becker, B; Stephan, Roger (2016). Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln – Ein Leitfaden für das Studium. Hamburg: Behr's Verlag.

Stephan, Roger (2015). Nachweis multiresistenter Bakterien in Lebensmitteln (Beispiel MRSA und ESBL-bildende Enterobacteriaceae). In: Baumgart, J; Becker, B; Stephan, Roger. Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln. Hamburg: Behr’s Verlag, online.

Zweifel, Claudio; Stephan, Roger (2015). Untersuchung von Lebensmitteln – Schlachttierkörper. In: Baumgart, J; Becker, B; Stephan, Roger. Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln. Berlin: Behr’s Verlag, online.

Johler, S; Grunert, T; Stephan, R (2013). FTIR Spektroskopie zur Identifizierung von Mikroorganismen. In: Baumgart, J; Becker, B; Sephan, R. Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln. Hamburg: Behr's Verlag, 1-10.

Stephan, R (2013). Yersinia enterocolitica , Y. pseudotuberculosis. In: Baumgart, J; Becker, B; Stephan, R. Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln. Hamburg: Behr's Verlag, 1-10.

Stephan, R; Houf, K (2012). Arcobacter spp. In: Baumgart, J; Becker, B; Stephan, R. Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln. Hamburg: Behr’s Verlag, 1-5.

Stephan, R; Hächler, H (2012). Campyobacter spp. In: Baumgart, J; Becker, B; Stephan, R. Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln. Hamburg: Behr’s Verlag, 1-5.

Vogel, G; Pfüger, V; Stephan, R (2012). MALDI-TOF MS zur Identifizierung von Mikroorganismen. In: Baumgart, J; Becker, B; Stephan, R. Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln. Hamburg: Behr’s Verlag, 1-5.

Stephan, R (2011). Cronobacter spp. In: Baumgart, J; Becker, B; Stephan, R. Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln (Loseblatt-Ausg. 2011). Hamburg, DE: Behr.

Stephan, R; Hächler, H; Tasara, T (2011). Listeria monocytogenes. In: Baumgart, J; Becker, B; Stephan, R. Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln (Loseblatt-Ausg. 2011). Hamburg, DE: Behr.

Stephan, R (2011). Shigatoxin-bildende E. coli (STEC). In: Baumgart, J; Becker, B; Stephan, R. Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln (Loseblatt-Ausg. 2011). Hamburg, DE: Behr.

Stephan, R (2008). Nachweis von Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.). In: Becker, H; Baumgart, J; Bockemühl, J. Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln. Hamburg: Behr's Verlag, 34f-34n.

This list was generated on Mon Apr 23 21:35:08 2018 CEST.