UZH-Logo

Maintenance Infos

Browse by Creators - Zurich Open Repository and Archive

Navigate back| Up a level
Export as
Number of items: 4.

Strauch, Saskia; Wichert, Brigitta; Greef, M J; Hillegeist, D; Zeyner, A; Liesegang, Annette (2017). Evaluation of an in vitro system to simulate equine foregut digestion and the influence of acidity on protein and fructan degradation in the horse's stomach. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, 101(Supp 1):51-58.

Fechner, G; Wichert, B; Zeyner, A; Suter, D; Liesegang, A (2012). Fermentation in vitro-vorverdauter Grünfutter im Caesitec. In: Kreuzer, M; Lanzini, T; Liesegang, A; Bruckmaier, R; Hess, H D. Feed for Health. Zürich: ETH Zürich Institut für Agrarwissenschaften, 206-211.

Vosmer, J; Liesegang, A; Wanner, M; Zeyner, A; Suter, D; Hoelzle, L; Wichert, B (2012). Fermentation of six different forages in the semi-continuous fermentation technique Caesitec. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, 96(5):860-869.

Fechner, G; Wichert, B; Zeyner, A; Suter, D; Liesegang, A (2011). Entwicklung einer in vitro-Methode zur Vorverdauung von stärkehaltigen Futtermitteln für eine anschliessende Fermentation im Caesitec. In: Kreuzer, M; Lanzini, T; Wanner, M; Bruckmaier, R; Guidon, D. Zukunftsträchtige Futtermittel und Zusatzstoffe: Tagungsbericht, 5. Mai 2011. Zürich: ETH Zürich, Institut für Agrarwissenschaften, 118-121.

This list was generated on Sat Jul 22 01:32:48 2017 CEST.