Tee im Himalaya-Raum und in Japan – Ein vielseitiges Getränk in erlesener Variation
Wernsdörfer, Martina (2014). Tee im Himalaya-Raum und in Japan – Ein vielseitiges Getränk in erlesener Variation. In: Flitsch, Mareile. Trinkkultur Kultgetränk : Milch, Maniokbier, Kawa, Palmwein, Tee, Reisbier. Sulgen: Benteli, 200-237.
Additional indexing
Item Type: | Book Section, not_refereed, original work |
---|---|
Communities & Collections: | 06 Faculty of Arts > Department of Social Anthropology and Cultural Studies |
Dewey Decimal Classification: | 790 Sports, games & entertainment
390 Customs, etiquette & folklore 300 Social sciences, sociology & anthropology |
Uncontrolled Keywords: | drinking, trinken, skills, Okakura, Bodhidharma, Daruma, butter tea, Buttertee, objects, Objekte, photographs, Fotografien, Heinrich Harrer, Peter Aufschnaiter, Pietro Francesco Mele, matcha, chanoyu, chasen, tea whisk, Teebesen, Hans Spörry, bamboo, Bambus, instant |
Language: | German |
Date: | 2014 |
Deposited On: | 08 Jan 2015 11:30 |
Last Modified: | 15 Apr 2021 14:30 |
Publisher: | Benteli |
Number of Pages: | 287 |
ISBN: | 978-3-7165-1789-5 |
OA Status: | Closed |
Related URLs: | http://www.musethno.uzh.ch/trinkkultur (Organisation) http://www.benteli.ch/de/trinkkultur-kultgetrank.html https://www.zora.uzh.ch/104424/ |