Wie kommt der Berg in den Käse? Zur Propertisierung räumlicher Kultur geographische Herkunftsangaben
Sidali, Katia Laura; May, Sarah; Tschofen, Bernhard; Spiller, Achim (2015). Wie kommt der Berg in den Käse? Zur Propertisierung räumlicher Kultur geographische Herkunftsangaben. In: Groth, Stefan; Bendix, Regina F; Spiller, Achim. Kultur als Eigentum: Instrumente, Querschnitte und Fallstudien. Göttingen: Universitätsverlag Göttingen, 389-411.
Additional indexing
Item Type: | Book Section, not_refereed, original work |
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Communities & Collections: | 06 Faculty of Arts > Department of Social Anthropology and Cultural Studies |
Dewey Decimal Classification: | 790 Sports, games & entertainment
390 Customs, etiquette & folklore 300 Social sciences, sociology & anthropology |
Language: | German |
Date: | 2015 |
Deposited On: | 14 Jan 2016 15:03 |
Last Modified: | 30 Jun 2022 13:34 |
Publisher: | Universitätsverlag Göttingen |
Number: | Band 9 |
ISBN: | 978-3-86395-204-4 |
OA Status: | Green |
Free access at: | Official URL. An embargo period may apply. |
Official URL: | http://cultural-property.uni-goettingen.de/de/abschlussband/#20 |
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