Kulturgut Käse. Wie mit Nahrungsmitteln kulturelles Erbe konstruiert wird
Kistler, Lukas; Tschofen, Bernhard. Kulturgut Käse. Wie mit Nahrungsmitteln kulturelles Erbe konstruiert wird. In: UZH Magazin : die Zeitschrift der Universität Zürich : die Wissenschaftszeitschrift, 2015, 10-11.
Additional indexing
Other titles: | Sura kees und Ribelmais |
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Item Type: | Newspaper Article |
Communities & Collections: | 06 Faculty of Arts > Department of Social Anthropology and Cultural Studies |
Dewey Decimal Classification: | 790 Sports, games & entertainment
390 Customs, etiquette & folklore 300 Social sciences, sociology & anthropology |
Language: | German |
Date: | 2015 |
Deposited On: | 27 Jan 2016 09:33 |
Last Modified: | 30 Jun 2022 13:33 |
Publisher: | Universität Zürich / Abteilung Kommunikation |
ISSN: | 2235-2805 |
OA Status: | Green |
Free access at: | Official URL. An embargo period may apply. |
Official URL: | http://www.kommunikation.uzh.ch/de/publications/magazin/magazin-15-4.html |