Rohnährstoffe in ganzem Fisch und Verluste mit der Zeit - Erste Resultate
Gimmel, Angela; Bäckert, S; Baumgartner, K; Liesegang, Annette (2016). Rohnährstoffe in ganzem Fisch und Verluste mit der Zeit - Erste Resultate. In: Kreuzer, Michael; Lanzini, T; Liesegang, Annette; Bruckmaier, R; Hess, H D; Ulbrich, S E. Umdenken in der Eiweissversorgung der Nutztiere; Tagungsbericht, 11. Mai 2016. Zürich: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich (ETH), 203-206.
Additional indexing
Item Type: | Book Section, refereed, original work |
---|---|
Communities & Collections: | 05 Vetsuisse Faculty > Veterinärwissenschaftliches Institut > Institute of Animal Nutrition |
Dewey Decimal Classification: | 570 Life sciences; biology
630 Agriculture |
Language: | German |
Date: | 11 May 2016 |
Deposited On: | 30 Aug 2016 14:08 |
Last Modified: | 24 Nov 2020 16:48 |
Publisher: | Eidgenössische Technische Hochschule Zürich (ETH) |
OA Status: | Closed |
Permanent URL
https://doi.org/10.5167/uzh-125667Download
Links
Statistics
Citations
Downloads
0 downloads since deposited on 30 Aug 2016
0 downloads since 12 months
0 downloads since 12 months