Header

UZH-Logo

Maintenance Infos

Rohnährstoffe in ganzem Fisch und Verluste mit der Zeit - Erste Resultate


Gimmel, Angela; Bäckert, S; Baumgartner, K; Liesegang, Annette (2016). Rohnährstoffe in ganzem Fisch und Verluste mit der Zeit - Erste Resultate. In: Kreuzer, Michael; Lanzini, T; Liesegang, Annette; Bruckmaier, R; Hess, H D; Ulbrich, S E. Umdenken in der Eiweissversorgung der Nutztiere; Tagungsbericht, 11. Mai 2016. Zürich: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich (ETH), 203-206.

Statistics

Downloads

0 downloads since deposited on 30 Aug 2016
0 downloads since 12 months

Additional indexing

Item Type:Book Section, refereed, original work
Communities & Collections:05 Vetsuisse Faculty > Institute of Animal Nutrition
Dewey Decimal Classification:570 Life sciences; biology
630 Agriculture
Language:German
Date:11 May 2016
Deposited On:30 Aug 2016 14:08
Last Modified:24 Nov 2020 16:48
Publisher:Eidgenössische Technische Hochschule Zürich (ETH)
OA Status:Closed