Regionale Spezialitäten als globales Gut. Inwertsetzungen geografischer Herkunft und distinguierender Konsum
May, Sarah; Tschofen, Bernhard (2016). Regionale Spezialitäten als globales Gut. Inwertsetzungen geografischer Herkunft und distinguierender Konsum. Zeitschrift für Agrargeschichte und Agrarsoziologie, 64(2):61-75.
Additional indexing
Other titles: | Regionale Spezialitäten – ein heterogenes Feld |
---|---|
Item Type: | Journal Article, refereed, original work |
Communities & Collections: | 06 Faculty of Arts > Department of Social Anthropology and Cultural Studies |
Dewey Decimal Classification: | 790 Sports, games & entertainment
390 Customs, etiquette & folklore 300 Social sciences, sociology & anthropology |
Language: | German |
Date: | 2016 |
Deposited On: | 04 Oct 2016 08:05 |
Last Modified: | 30 Jun 2022 13:43 |
Publisher: | DLG Verlags GmbH |
ISSN: | 0044-2194 |
OA Status: | Green |
Related URLs: | http://www.dlg-verlag.de (Publisher) http://www.dlg-verlag.de/shop/product_info.php/info/p2975_Zeitschrift-fuer-Agrargeschichte-und-Agrarsoziologie-2-2016.html (Publisher) |