Header

UZH-Logo

Maintenance Infos

Pathologisch-anatomische Veränderungen von Organen und Tierkörpern geschlachteter Nutztiere – wie beurteilen Sie?


Stephan, Roger; Grest, Paula; Sydler, Titus (2016). Pathologisch-anatomische Veränderungen von Organen und Tierkörpern geschlachteter Nutztiere – wie beurteilen Sie? Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung, 6:179-180.

Statistics

Additional indexing

Item Type:Journal Article, not_refereed, original work
Communities & Collections:05 Vetsuisse Faculty > Institute of Food Safety and Hygiene
05 Vetsuisse Faculty > Institute of Veterinary Pathology
Dewey Decimal Classification:570 Life sciences; biology
Language:German
Date:May 2016
Deposited On:30 Mar 2017 09:37
Last Modified:21 Feb 2023 09:35
Publisher:Presse-Dienstleistungsges
ISSN:0178-2010
OA Status:Closed
Official URL:https://www.fachzeitungen.de/zeitschrift-magazin-rfl-rundschau-fuer-fleischhygiene
Full text not available from this repository.