Header

UZH-Logo

Maintenance Infos

Sprachliche Charakterisierung der ersten Hand


Glaser, Elvira (2018). Sprachliche Charakterisierung der ersten Hand. In: Letsch, Walter. Ein schön Kochbuch 1559 : das älteste deutschsprachige Kochbuch der Schweiz. Chur: Kommissionsverlag Desertina, 461-464.

Statistics

Altmetrics

Additional indexing

Item Type:Book Section, not_refereed, further contribution
Communities & Collections:06 Faculty of Arts > Institute of German Studies
Dewey Decimal Classification:430 German & related languages
Language:German
Date:2018
Deposited On:16 Dec 2019 17:44
Last Modified:16 Dec 2019 17:44
Publisher:Kommissionsverlag Desertina
Series Name:Quellen und Forschungen zur Bündner Geschichte
Number:36
ISBN:978-3-85637-502-7
OA Status:Closed
Related URLs:https://www.gr.ch/DE/Medien/Mitteilungen/MMStaka/2018/MedienDokumente/QBG%2036_Detailinformationen.pdf (Publisher)
https://recherche.nebis.ch/permalink/f/1pa9ss3/ebi01_prod011289974 (Library Catalogue)

Download

Full text not available from this repository.
Get full-text in a library