Navigation auf zora.uzh.ch

Search

ZORA (Zurich Open Repository and Archive)

Aus Gerstensuppe wird Risotto und Älplermagronen

Nay, Andri; Teuscher, Simon. Aus Gerstensuppe wird Risotto und Älplermagronen. In: Südostschweiz, Die, 1 September 2020, 8.

Abstract

Im Mittelalter ist auch in hohen Lagen Graubündens Getreide angepflanzt worden. So entstanden Gerichte wie die Gerstensuppe. Mit der Einführung der Alpwirtschaft kamen Einflüsse der italienischen Küche dazu.

Additional indexing

Item Type:Newspaper Article
Communities & Collections:06 Faculty of Arts > Institute of History
Dewey Decimal Classification:900 History
Language:German
Date:1 September 2020
Deposited On:16 Jun 2021 04:39
Last Modified:16 Jun 2021 04:39
Publisher:Chur Südostschweiz Presse AG
OA Status:Closed

Metadata Export

Statistics

Downloads

1 download since deposited on 16 Jun 2021
0 downloads since 12 months
Detailed statistics

Authors, Affiliations, Collaborations

Similar Publications