Header

UZH-Logo

Maintenance Infos

Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln


Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln. Edited by: Baumgart, Jürgen; Becker, Barbara; Stephan, Roger (2015). Hamburg, DE: Behr’s Verlag.

Statistics

Altmetrics

Additional indexing

Item Type:Edited Scientific Work
Communities & Collections:05 Vetsuisse Faculty > Institute of Food Safety and Hygiene
Dewey Decimal Classification:570 Life sciences; biology
610 Medicine & health
Language:German
Date:2015
Previous Dates:2010, 2011
Deposited On:25 Jan 2010 18:17
Last Modified:18 Mar 2022 09:36
Publisher:Behr’s Verlag
ISBN:978-3-86022-160-0
Additional Information:Grundwerk mit Aktualisierungen 2015. Loseblattwerk inkl. Online-Nutzung.
OA Status:Closed
Related URLs:http://www.behrs.de/s/index.php (Publisher)
http://www.behrs.de/mikrobiologische-untersuchung-von-lebensmitteln.html
Full text not available from this repository.