‹Tsuchi aji› – Der Geschmack von Ton. Über das System Lebende Nationalschätze als Referenzrahmen für den Erhalt des Keramikhandwerks in Japan
Marseglia, Nathalie. ‹Tsuchi aji› – Der Geschmack von Ton. Über das System Lebende Nationalschätze als Referenzrahmen für den Erhalt des Keramikhandwerks in Japan. 2024, University of Zurich, Faculty of Arts.
Additional indexing
Item Type: | Dissertation (monographical) |
---|---|
Referees: | Flitsch Mareile, Chiavacci David, Thomsen Hans Bjarne |
Communities & Collections: | 06 Faculty of Arts > Department of Social Anthropology and Cultural Studies
UZH Dissertations |
Dewey Decimal Classification: | 790 Sports, games & entertainment
390 Customs, etiquette & folklore 300 Social sciences, sociology & anthropology |
Language: | German |
Date: | 2024 |
Deposited On: | 29 Oct 2024 14:23 |
Last Modified: | 29 Oct 2024 14:24 |
OA Status: | Green |