Header

UZH-Logo

Maintenance Infos

Browse by Creators

Navigate back| Up a level
Export as
Number of items: 6.

Bischoff-Ferrari, Heike A; Willett, Walter C; Orav, Endel J; Oray, Endel J; Lips, Paul; Meunier, Pierre J; Lyons, Ronan A; Flicker, Leon; Wark, John; Jackson, Rebecca D; Cauley, Jane A; Meyer, Haakon E; Pfeifer, Michael; Sanders, Kerrie M; Stähelin, Hannes B; Theiler, Robert; Dawson-Hughes, Bess (2012). A pooled analysis of vitamin D dose requirements for fracture prevention. New England Journal of Medicine, 367(1):40-49.

Eichholzer, Monika; Weil, Corinne; Stähelin, Hannes B; Moser, Ulrich; Lüthy, Jürg (2002). Prävention der Spina bifida durch Folsäure : soll Getreidemehl auch mit den Vitaminen B12 und B6 angereichert werden? Schweizerische Zeitschrift für Ganzheitsmedizin / Swiss Journal of Integrative Medicine, 14:64-74.

Eichholzer, Monika; Lüthy, Jürg; Gutzwiller, Felix; Stähelin, Hannes B (2001). The role of folate, antioxidant vitamins and other constituents in fruit and vegetables in the prevention of cardiovascular disease: the epidemiological evidence. International Journal for Vitamin and Nutrition Research, 71(1):5-17.

Eichholzer, Monika; Stähelin, Hannes B; Gutzwiller, Felix; Lüdin, Eric; Bernasconi, Florence (2000). Association of low plasma cholesterol with mortality for cancer at various sites in men: 17-y follow-up of the prospective Basel study. The American Journal of Clinical Nutrition, 71(2):569-574.

Eichholzer, Monika; Stähelin, Hannes B; Gutzwiller, Felix; Gey, Fred K (1998). Antioxidative Vitamine in der Primärprävention von Krebs. In: Keller, Ulrich; Lüthy, Jürg; Amadò, Renato. Vierter schweizerischer Ernährungsbericht. Bern: s.n., 470-482.

Marti, Bernard; Rickenbach, Martin; Wietlisbach, Vincent; Barazzoni, Fabrizio; Dai, S; Gutzwiller, Felix (1991). Regionale Unterschiede im Ernährungsverhalten der Erwachsenenbevölkerung : Resultate des Projektes "MONICA". In: Stähelin, Hannes B; Lüthy, Jürg; Casabianca, Antoine; Monnier, Nicolette; Müller, Hans-Rudolf; Schutz, Yves; Sieber, Robert. Dritter Schweizerischer Ernährungsbericht. Bern: Bundesamt für Gesundheit (BAG), 245-254.

This list was generated on Fri May 24 20:11:06 2019 CEST.